Whisky dinner

Daar wij nu toch al een heel tijdje bezig zijn met onze ontdekking van de oneindige whiskywereld word het volgens ons tijd om deze wereld ook op culinair vlak uit te breiden. Daarom hebben we besloten om deel te nemen aan een heus whiskydinner. Dit zal doorgaan op 17 november 2012 in De Cluysenaer in Ertvelde. We zullen daar ongeveer van start gaan rond 18.00h.
Hier wat praktische info.
Een uitgebreid menu klaargemaakt met en begeleid van bijbehorende ’s kost 49euro(menu)+24euro(’s) per persoon.
Een uitgebreid menu met wijn en bijbehorende wijnen kost 49euro(menu)+20euro(wijnen) per persoon.
Beiden zijn exclusief frisdrank indien gewenst. Het hele diner neemt ongeveer 3,5 uur in beslag.
We zullen hiervoor een bus inleggen en deze gaat maximum 25euro per persoon kosten. Dit hangt sterk af van het aantal deelnemers. Natuurlijk zijn partners en sympathisanten ook welkom.
Onderschat deze ontdekking niet. Stef, die de keuken voor zijn rekening neemt in De Cluysenaer is zeer gepassioneerd wat betreft zijn creaties en zelf een whiskyliefhebber en kenner pur sang! Dit is een echte aanrader waar ook Bob Minnekeer kind aan huis is. Verdere info kan je zelf vinden op www.cluysenaer.be
Indien je interesse mocht hebben voor deze niet alledaagse uitstap gelieve dan zo snel mogelijk te reageren op deze mail. U krijgt daarna een inschrijvingsformulier terug gestuurd en nog verdere info om het definitieve bedrag over te schrijven.
Aarzel niet te lang daar de plaatsen beperkt zijn en wij ook tijdig de plaatsen moeten reserveren.
Bij verdere vragen kan u steeds contact opnemen op 0497 431154.
Wij hopen op jullie massale belangstelling en positieve reacties.

Slangivar, Slàinthe.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.