Planning !!!

Hou jullie vast want onze planning voor de komende weken is nen hele boterham. We hebben tenslotte al en aantal weken flink kunnen uitrusten.

-Ten eerste staan wij op 11 september op de Hulstse Feesten in Betekom. Dit gaat door op “de buimme” en dit vanaf 12.00h tot omstreeks 18.00h. Dit is een vrij groot evenement met verschillende streekprodukten en streekgebruiken. Wij staan daar natuurlijk met het goddelijke vocht en onze cocktail.

-Op 17 september organiseren wij onze BBQ voor ons 5-jarig bestaan. Dit gaat door in de Varenwinkel(Herselt) en je mag je ganse kroost meebrengen indien je wil. De prijzen zijn 15 euro per persoon voor volwassenen(5 stukken vlees) en 5 euro voor de kinderen(2 stukken vlees).Verder is er drank te verkrijgen aan zeer democratische prijzen.We beginnen stipt om 17.00h met het aperitief. Vooraf inschrijven en storten is wel gewenst deze keer. Je kan het geld overschrijven voor 5 september op het rekeningnr. te bekomen via 0497431154. Gelieve ook een mailtje te sturen naar de info zodat je zeker meegeteld word.Plaats van dit gebeuren word één dezer nog meegedeeld.
INSCHRIJVING OPEN VOOR LEDEN

-Onze volgende Tasting gaat door op 18 september aanstaande. Deze zal een volledig Japanse Tasting worden en zal aan elkaar gepraat worden door niemand minder dan Mario Grooteklaes. Toch al een gerenomeerde naam op het vlak van . Prijzen zijn zoals steeds 25 euro voor leden en 28 voor niet-leden en het aanvangsuur is 19.00h.
Jullie weten dat snel op voorhand inschrijven stilaan een must aan het worden is dus wacht niet te lang. Zoals steeds kan je inschrijven via reply op deze mail of telefonisch op 0497431154.Plaats is nog steeds sporthal “de tumkens” in Betekom. INSCHRIJVING OPEN VOOR LEDEN

-Last but not least kijken we al een beetje verder in de toekomst. Op 23 oktober organiseren we onze eerste oldtimer Tasting. Zoals de naam al zegt gaan we een aantal oudere duvels proeven en bespreken. Deze Tasting zal wel iets duurder zijn dan gewoonlijk maar hierover staat dan wel een pak aan jaren, rijping en ontwikkeling tegenover.
Prijs voor deze Tasting is 40 euro en let op want vooraf inschrijven en storten is noodzakelijk voor deze keer. Inschrijven en storten doe je voor 25 september op het rekeningnr. te bekomen via 0497431154 .Stuur ook weer een mailtje naar onze info. INSCHRIJVING OPEN VOOR LEDEN

Wij hopen van jullie op een aantal(zoniet elke) van deze afspraken te mogen begroeten.

The Maccurve,
Whiskyclub Betekom

A Whisky A Day Keeps The Doctor Away!

 

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Jimmy

Lid van de whiskyclub en een beetje een zelf knutselaar van deze website...

Reacties zijn gesloten.