Diageo lanceert de “Diageo Bar Academy” in Nederland

Diageo Bar AcademyDiageo tilt bartending bij horecazaken en cocktailbars naar het hoogste niveau!


Diageo, wereldwijd de grootste producent en verdeler van gedistilleerde dranken, bieren en wijnen, lanceert zijn nieuwste initiatief: de “Diageo Bar Academy”. Het programma bestaat uit professionele trainingsmodules op vier  niveaus waarbij zowel bartenders, barpersoneel als de eigenaars van horecazaken opgeleid worden tot echte professionals zowel op het vlak van cocktails maken als van service en etiquette. De doelstelling van de Diageo Bar Academy is om horecaondernemingen naar het hoogste niveau te brengen en een select aantal zaken volledig om te toveren in absolute pareltjes waarbij elke klant zich de koning te rijk voelt van het binnenkomen tot het buitengaan. De trainingen van de Diageo Bar Academy zijn niet tijdsgebonden en zijn bovendien kosteloos. Eens men de Bar Academy op alle niveaus doorlopen heeft, maakt men kans om zich te wagen aan de Diageo World Class Competition.

Diageo Bar Academy zorgt voor horecazaken op wereldniveau
Het doel van de Diageo Bar Academy is enerzijds om het niveau van het personeel van een horeca onderneming op het vlak van service, cocktails, creativiteit, techniek, perfect serves  en presentatie sterk te verhogen, en anderzijds om de beleving van de klant te perfectioneren. De klant moet zich volledig in zijn/haar nopjes voelen van het neerzitten op de barkruk, het bestellen en het degusteren van cocktails tot het buitengaan. Kortom, de doelstelling van Diageo Bar Academy is om het niveau van  horecazaken sterk te verhogen of zelfs op wereldniveau te brengen. Dit zal mede in stand worden gebracht door de gerenommeerde coaches Fjalar Goud en Misja Vorstermans die de Diageo Bar Academy trainingen geven en die zowel in het verleden als in het heden hun stempel gezet hebben op het vlak van bartending wereldwijd.

Dirk Van Ham, Country Director Diageo Benelux benadrukt het potentieel van verhoogde kwaliteit in de horeca: “Consumenten hebben vandaag hogere verwachtingen op het gebied van kwaliteit. 85% van de klanten blijft bij het eerste drankje indien dit perfect en consistent wordt geserveerd. Bovendien is één op de drie consumenten bereid meer te betalen voor een overheerlijk en uitmuntend ogend drankje. Dankzij Diageo Bar Academy zullen we ons duidelijk kunnen onderscheiden van andere horecazaken, en onze klanten zeer tevreden stellen.”

Diageo Bar Academy omvat vier trainingsmodules
Er zijn vier trainingsniveaus: de ‘Essentials’, de ‘Foundation’ training, de ‘Advanced’ training en op het hoogste niveau is er ‘World Class’ voor de allerbeste bartenders wereldwijd). De Diageo Bar Academy locaties in Nederland zijn:
– Mystique in Amsterdam
– Mr. Mofongo in Groningen
– Central Studios in Utrecht

Meer info op: http://www.diageobaracademy.nl/”www.diageobaracademy.nl.

Article source: http://www.whiskypassion.nl/nieuws/585-diageo-lanceert-de-diageo-bar-academy-in-nederland

Bladwijzer de permalink.

Over Jimmy

Lid van de whiskyclub en een beetje een zelf knutselaar van deze website...

Reacties zijn gesloten.